| Pon-pet: 08-16h | Sub: 08-12h

Uvjeti korištenja

1.Opće odredbe i definicije


1.1. Ovim se Općim uvjetima korištenja uređuje korištenje naše usluge te su oni primjenjivi na sve ugovore između Kupaca i Prodavatelja. Svaka promjena ovih Uvjeta od strane Kupaca mora biti pismeno dogovorena sa Prodavateljem. Prihvaćanjem isporučene robe, Kupac prihvaća ove Opće uvjete korištenja. Sve pritužbe mogu se slati putem elektronske pošte na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


1.2.
Kupac je pravna ili fizička osoba koja koristi usluge tvrtke Mag Commerce d.o.o.
Prodavatelj je tvrtka Mag Commerce d.o.o.
Roba označava proizvode koje je Kupac suglasan kupiti od Prodavatelja.
Ugovor označava pisani akt između Kupca i Prodavatelja, a uključuje ove Opće uvjete korištenja. Može biti i u elektronskom obliku.


2.Narudžba i kupnja


2.1. Korištenje naše usluge, odnosno narudžba i kupnja je dozvoljena svim punoljetnim osobama koje imaju potpunu poslovnu sposobnost. Za osobe koje nemaju poslovnu sposobnost ugovor mogu sklopiti njihovi zakonski skrbnici. Ugovorom, odnosno narudžbom se smatra popunjen formular za narudžbu.
2.2. Ukoliko roba koju je Kupac naručio nije raspoloživa, bit će o tome obaviješten putem elektronske pošte ili telefonom. U tom slučaju omogućit će se Kupcu da naruči drugu robu ili otkaže narudžbu i u roku od 14 dana primi povrat uplaćenog iznosa (ukoliko je uplata izvršena).
2.3. Nakon narudžbe Kupca, Prodavatelj će potvrdu o istoj poslati kupcu putem elektronske pošte koja će također sadržavati detaljne opise i cijenu proizvoda.
2.4. Kupac ima pravo odustati od kupnje. U slučaju da je Prodavatelj već poslao robu, Kupac je dužan neotvorenu pošiljku vratiti Prodavatelju. Kupac to mora učiniti unutar 3 dana od dan primitka robe. U tom slučaju Prodavatelj će povrat novca (ukoliko je uplaćen) izvršiti u najkraćem mogućem roku uplatom na račun Kupca nakon što se uvjerio da roba nije bila otvarana i korištena.
2.5. Ukoliko Kupac želi kupiti proizvod kojeg trenutno nema u ponudi, može nam se obratiti putem elektronske pošte. Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku informirati Kupca o dostupnosti traženog proizvoda.


3.Plaćanje


3.1. U trenutku kupnje, Kupcu će biti prikazani dostupi načini plaćanja robe (pouzećem – gotovina prilikom preuzimanja ili plaćanje po predračunu – Internet bankarstvo, opća uplatnica).
3.2. Gotovina prilikom preuzimanja znači da će Kupac narudžbu platiti gotovinom dostavljaču kurirske službe prilikom preuzimanja pošiljke.
3.3. Plaćanje po predračunu pak označava sljedeće: nakon potvrde narudžbe, Kupac će na e-mail adresu primiti predračun. Uplatu po predračunu Kupac može izvršiti općom uplatnicom u svim poslovnicama banaka, FINA-e, uredima Hrvatske pošte ili internet bankarstvom.
3.4. Isporuka robe vrši se nakon primljene uplate, tj. kako je definirano Ugovorom između Kupca i Prodavatelja.
3.5. Tvrtka izdaje račun sa svim podacima o Kupcu. Moguće je i izdavanje R1 računa.


4.Cijena i uvjeti dostave


4.1. Cijena svakog proizvoda iskazana je u hrvatskim kunama (HRK) kao veleprodajna cijena (bez uključenog PDV-a), i bez troškova dostave. Cijena u koju su uključeni troškovi dostave, bit će prikazana u košarici prije potvrđivanja narudžbe. Za narudžbe koje se plaćaju pouzećem, troškovi poštarine se uvećavaju. Na ukupan iznos otkupnine plaćaju se dodatni troškovi koje naplaćuje Hrvatska pošta.
4.2. Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka potvrde kupovine, odnosno Prodavatelj zadržava pravo na promjenu cijena.
4.3. Ukoliko Kupac ima ugovor sa određenom prijevozničkom službom, potrebno je prilikom sastavljanja ugovora sa Prodavateljem to napomenuti kako se troškovi dostave ne bi računali.
4.4. Naručene proizvode Prodavatelj isporučuje u roku od 7 radnih dana. Dostavni rok počinje teći kada Kupac dobije potvrdu o svojoj narudžbi.
4.5. Dostava se vrši do ulaza u stambeni ili poslovni objekt. Proizvodi će biti zapakirani tako da se ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati i napisati zapisnik o nastaloj situaciji te pismenim putem poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i mail prevozničke tvrtke. Kupac može odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ukoliko je roba oštećena ili nije u skladu s narudžbom, Kupac treba u roku od 7 dana o tome obavijestiti Prodavatelja.


5.Pravo Kupaca


5.1. Kupac ima pravo odustati od kupnje (vidi članak 2.4.)
5.2. Kupcu pripadaju sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača.
5.3. Prodavatelj se Kupcu obvezuje pružiti zaštitu osobnih podataka. Osobni podaci strogo se čuvaju i koriste se samo u svrhu kupnje i prodaje proizvoda Prodavatelja u skladu sa ovim Općim uvjetima korištenja.


6.Pravo Prodavatelja


6.1. Prodavatelj ima pravo promijeniti cijene svojih proizvoda.
6.2. Prodavatelj ne snosi odgovornost za povlačenje proizvoda s tržišta, kao ni ukoliko je nanesena šteta Kupcu zbog neraspoloživosti nekog proizvoda.
6.3. Prodavatelj se obvezuje da će poštivati sve točke Općeg uvjeta korištenja.


7.Promjene Općih uvjeta korištenja


7.1. Prodavatelj ima pravo izmijeniti ove Opće uvjete korištenja, ali to neće utjecati na već postojeće narudžbe.

Kategorije proizvoda