Kompresori

fiac_logo1

ZRAČNI KOMPRESORI

HERTZ KOMPRESOR logo

Poštovani posjetitelju. Ukoliko ste u potrazi za kompresorom na zrak, na ovoj stranici ćete naći proizvod kakav tražite, a mi ćemo Vas detaljno informirati kako bi lakše donjeli odluku o kupnji kompresora. Prije svega, važno je razumjeti osnovne razike, tj. osnovnu podjelu u zračim kompresorima. Glavna podjela kompresora je na klipne kompresore i na vijčane kompresore. Prema Vašim potrebama, može se definirati koja podjela je idealna za Vas. Ako trebate kompresor za zrak kojeg bi koristili u jednoj smjeni rada, te bi ga koristili u prosjeku 40-tak minuta u jednom satu, tada je idealan kompresor za Vas klipni kompresor. Ukolimo Vam treba kompresor za Vaše pogone koji rade u 2 ili 3 smjene, dakle 24 satni rad, te ukoliko je potrošnja zraka na Vašim potrošačima velika i konstantna, tada je idealan kompresor za Vas vijčani kompresor. Sada kada smo definirali koji tip kompresora  je idealan za Vaše poslovanje (klipni ili vijčani), potrebno je definirati potrebnu potrošnju zraka te potrebnu kvalitetu zraka za Vaše potrošače. To možete očitati na Vašim strojevima koje je potrebno pogoniti kompresorom, kao i potrebnu kvalitetu zraka. Međutim, ukoliko nemate podatke o Vašim potrošačima ni informacije o potrebnoj kvaliteti zraka za Vaše potrošače, molimo Vas da nas bez ustručavanja kontaktirate kako bismo s dijagnostikom očitali potrebnu potrošnju kao i potrebnu kvalitetu zraka (više o kvaliteti zraka pročitajte u podgrupi "obrada stlačenog zraka"). Naš stručan i ljubazan tim komercijalista, rado će Vam dati potrebne preporuke te Vam pomoći u odabiru kompresorske stanice. Također, ostajemo uz Vas i dalje nakon kupnje u obliku podrške za održavanje kompresora i nabavke rezervnih dijelova.

Ulaz_klipni_kompresori Ulaz_vijcani_kompresori
 • idealni za jednosmjenski rad
 • vrlo pristupačne cijene
 • mobilni
 • praktični
 • povoljni za održavanje
 • idealni za višesmjenski rad
 • profesionalni robusni i izdržljivi
 • iznimno dug vijek trajanja
 • dokazana FIAC i HERTZ kvaliteta
 • komponente najviše kvalitete

obrada-stlacenog-zraka-fiac

tlacne-posude
 • sušači zraka (rashladni sušači, ciklonski separatori, apsorpcijski sušači)
 • filteri za stlačeni zrak (industrijski, sterilni, zrak za disanje)
 • automatski ispuštači zraka
 • separatori vode i ulja
 • tlačne posude od 100 - 3000 litara
 • vertikalne i horizontalne
 • komplet sa svom potrebnom armaturom
 • na upit dostupni svi atesti i certifikati te strojarsko tehnički nacrti
 • dostupne za isporuku odmah

 

EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER ZA FIAC i HERTZ KOMPRESORE - MAG-COMMERCE

fiac official

MAG-COMMERCE d.o.o. nudi kompresor za sve potrebe i svaku primjenu. Vrlo smo ponosni što možemo ponuditi kvalitetan klipni ili vijčani kompresor proizveden u EU sa certifikatima EU. Generalni smo predstavnici FIAC i HERTZ kompresora koji proizvodi kompresore već od 1977. te se pokazao kao veteran u proizvodni klipnog ali i vijčanog kompresora. Ako se odlučite za klipni kompresor, možete birati između nekoliko vrsta kompresora.

Hobby kompresor je namjenjen manjem intenzitetu rada, te su obično manjih dimenzija, na 6 l, 24 l ili 50 l tlačnim posudama. Takav kompresor je lako prenosiv, male potrošnje i· praktičan. Uz hobby kompresor, u asortimanu nudimo i klasični, najrasprostranjeniji, industrijski kompresor.

To je kompresor opremljen kompresorskom pumpom i elektromotorom sastavljeni na nosaču i montiran na tlačnu posudu kompresora. Tlačna posuda takvog kompresora je od 90 litara do 1000 litara. Najsnažniji industrijski FIAC i HERTZ kompresor već je po protoku zraka vrlo blizu vijčanog kompresora.

Nadalje u asortimanu možete izabrati profesionalni klipni kompresor koji je malih dimenzija ali vrlo robustan te je zbog toga pouzdan a i praktičan. Direktno pogonjen profesionalni klipni kompresor ima odličan protok zraka a na maloj tlačnoj posudi.

Ukoliko Vam je klasični klipni industrijski ili profesionalni kompresor preglasan, možete izabrati bešumni FIAC i HERTZ kompresor (zvučno izolirana verzija industrijskog kompresora). Velik protok zraka i niska razina buka čine bešumni klipni kompresor vrlo praktičnim rješenjem pogotovo kod primjene gdje je klasičan klipni industrijski kompresor netolerantan zbog prevelike buke.

Specijalna grupa kompresora ciljana za zubare i stomatologe je dentistički kompresor. FIAC i HERTZ je pažljivo dizajnirao i proizveo dentistički kompresor, te posebnu pažnju posvetio razini buke i kompaktnim dimenzijama dentističkog kompresora. Dentistički kompresor za zubare i stomatologe je izbor broj 1. za stomatologe u Hrvatskoj kako zbog niske razine buke i kompaktnih dimenzija, tako i zbog niske cijene održavanja a i povoljne cijene samog kompresora.

Za klipni kompresor možete izabrati kompresorske pumpe (kompresorske glave) za sve vrste kompresora.

FIAC i HERTZ je osnovan 1977, sa jasnom vizijom unapređenja zračnih kompresora oslobađajući ih stereotipa koji su ograničavali njihov ogroman potencijal. Budućnost je pokazala da je to bila ispravna odluka, a FIAC i HERTZ je od prvih dana svoga osnivanja išao stazom uspijeha koja ga čini vrlo prepoznatljivim na svijetskom tržištu. FIAC i HERTZ danas nudi, jedinstvena konstrukciona rešenja i patente iz ove oblasti, kao i široku paletu proizvoda za svakoga, zračne kompresore svih tipova i snaga (od 0.5HP do preko 100HP). Osim toga, FIAC i HERTZ je vodeći proizvođač klipnih kompresora te u svom pogonu proizvodi kompresore za ostale proizvođače i brendove zračnih kompresora kao što su: BLACK&DECKER, MICHELIN, HITACHI, MAKITA i ostali poznati brandovi koji nude kompresore za zrak u asortimanu.

FIAC i HERTZ - kompresor za svakoga!

FIAC i HERTZ je proizvođač bezuljnih i uljem podmazivanih jednostepenih i dvostepenih klipnih zračnih kompresora.

U svom asortimanu nudi veliki izbor vijčanih kompresora zraka.  FIAC i HERTZ kompresori za zrak imaju svoju primjenu u obrtu i industriji. MAG-COMMERCE d.o.o. nudi kompletnu uslugu montaže i održavanja FIAC i HERTZ kompresorkih postorojenja, od klipnih zračnih kompresora do vijčanih kompresora zraka. Možete izabrati jedan zračni kompresor, npr. klipni, kao radno rezervni, a glavni u vašem pogonu može biti vijčani kompresor za zrak.

Bilo da se odlučite za klipni kompresor za zrak koji mogu biti na spremnicima od 6 litara do 500 litara ili vijčani zračni kompresor možete biti sigurni da ste osigurani za svoju potrebu zrakom zbog toga što su naši komercijalisti opremljeni uređajem za mjerenje protoka zraka vaše proizvodnje, te će Vam preporučiti optimalno rješenje za vaše potrebe kompresora za zrak. Ukoliko trebate profesionalno rješenje rada kompresora za zrak u 3 smjene od 24 sata na dan, za Vas je izbor vijčanog zračnog kompresora koji stalno mora biti pod opterećenjem (prazni hod pumpe kompresora ukoliko ne radi) zbog zadržavanja konstantne temperature ulja u vijčanoj pumpi.

Ukoliko trebate zračni kompresor za jednu smjenu, za Vas je rješenje klipnog kompresora zraka koji može u svom kontinuiranom radu mora imati vrijeme odmora, što znači da u prosjeku rada od 1 h, zračni kompresor mora imati 15 minuta odmora. To su idealni uvjeti rada klipnog kompresora za zrak. Ukoliko želite raditi u više smjena (2 ili 3 smjene), može se koristiti klipni kompresor zraka, međutim u tom slučaju potrebno je je nabaviti još jedan isti ili sličnih karakteristika, te se mogu uz pomoć DUAL START uređaja upariti da rade prema potrebama, tj. svaki od tih klipnih zračnih kompresora može raditi 4 sata, čime se može obuhvatiti perod od 24 sata. Uz klipne zračne kompresora, nudimo rješenje i dentističkih kompresora zraka, kompresora za zubare sa svom mogućom opremom do zraka kompletne sterilnosti. Vrlo povoljna a kvalitetna rješenja, sa izrazito niskom razinom buke, najbolji su izbor dentističkih kompresora za zrak.

FIAC i HERTZ - zračni klipni, vijčani, motorni, dentistički, bešumni kompresori, klipni kompresori pogonjeni direktno ili remenski, motorno, na tlačnim posudama od 6, 24, 50, 100, 200, 270 i 500 litara, sa jednostrukom ili dvostrukom (tandem) glavom, od 8 - 10 - 14 bara pritiska, mobilni li stacionarni, sa komplet opremom za zrak.

vijcani-kompresori-stanica-MAG-COMMERCE

Referentna lista - KOMPRESORI

Kvaliteta FIAC i HERTZ branda kao proizvođača klipnih i vijčanih kompresora može se vidjeti u ugradnji vijčanih pumpi renomiranog njemačkog proizvođača ROTTORCOMP kao i usisnih grana također njemačke kvalitete HOERBIGER.

Ako izaberete FIAC i HERTZ vijčani kompresor, odabrali ste vrhunski kompresor po povoljnoj cijeni opremljen najmodernijom tehnologijom i renomiranim komponentama koje garantiraju pouzdanost u radu.

Osim kvalitetnog proizvoda, izabrali ste stručnost i podršku tvrke MAG-COMMERCE d.o.o. kao Vašeg partnera koja garantira isporuku rezervnih dijelova u garantnom i vangarantnom roku, te servisiranje Vašeg kompresora za dug vijek trajanja. Prisutnost tvrtke MAG-COMMERCE d.o.o. na tržištu kompresora od 20 godina garantira stručnost i pouzdanost. 

Preporučujemo da ne servisirate kompresor kod neovlaštenog servisera, jer osim specifičnih komponenti, potrebna je edukacija da bi se servis obavio korektno, a u protivnom može doći do većih kvarova. Stoga je MAG-COMMERCE kao generalni predstavnik FIAC i HERTZ kompresora, obvezan godišnje izvršiti stručnu obuku djelatnika servisera u tvornici FIAC i HERTZ da se garantira kvaliteta imena FIAC i HERTZ ali i MAG-COMMERCE kao stručnjaka na području kompresora.

Cromag_klipni_kompresori_obitelj.gif


CROMAG KLIPNI KOMPRESORI EUROPSKE PROIZVODNJE
NAJPOVOLJNIJI NA TRŽIŠTU
Kompresor za svakoga! - MAG-COMMERCE d.o.o.

Posjetite www.kompresori.com.hr

 
KONTAKT
daniel-jurkovic Kontakt osoba: gosp. Daniel Jurković

Kontakt tel: (040) 334 113
Kontakt email: daniel.jurkovic@mag-commerce.com
Kontakt mob: (098) 258 548

Zatražite ponudu