Poštovani korisnici,

Da bi optimalno dimenzionirali agregat za struju prema Vašim stvarnim potrebama, možete koristiti MAG kalkulator za izračunavanje potrebne snage agregata.

KALKULATOR

Agregati struje

AGREGATI ZA STRUJU RAZLIČITIH PERFORMANSI I NAMJENA

Kod izbora agregata za struju, prvo trebate odlučiti koji tip Vam treba. Osnovnu podjelu dijelimo na agregate sa pogonskim motorima od 1500 okretaja u minuti i na 3000 okretaja u minuti. Razilka je da agregat od 1500 okretaja u minuti može raditi 24 sata na dan dok agregat sa pogonskim motorom od 3000 okretaja, ima preporučen dnevni rad od proizvođača od 8 sati. Da bi optimalno izabrali strujni agregat za Vaše potrebe, možete korisiti MAG KALKULATOR za izračun potrebne snage agregata koji se nalazi na vrhu teksta.

STACIONARNI AGREGATI ZA STRUJU

Preporučen rad: 24 h / dan

MOBILNI (POKRETNI) AGREGATI ZA STRUJU

Preporučen rad: 8 h / dan

Profesionalni/stacionarni agregati za struju Industrijski/mobilni agregati za struju
Profesionalni agregati su agregati namjenjeni za rad i do 24 sata dnevno. Oni su pogonjeni motorima od 1500 okr./min. te su pouzdani, robusniji i dugorajniji od industrijske serije. Ovi agregati struje smatraju se tzv. stacionarnim agregatima struje jer su obično smješteni u ograđenom prostoru ili unatr objekta (otvorena verzija) ili su smješteni vani (zvučno izolirana izvedba). U ponudi ima i mobilnih verzija agregta.
Industrijski agregati su agregati pogonjeni motorima od 3000 okr./min. Namjenjeni su radu do cca. 8-10 sati dnevno. Oni su puno manjih dimenzija i mase od profesionalnih agregata, te su lakši za manipulaciju, a kod dotane opreme može se izabrati nekoliko modela transportnih kiteva za lakšu manipulaciju na terenu ovih agregata struje. Također, moguć je izbor automatskog režima rada ovih agregata struje.


IZBOR AGREGATA PREMA POGONSKOM MOTORU

kliknite na slike za više detalja
agregati-1500-ikona agregati-3000-ikona
yanmar-agregati-za-struju-1500-okretaja-u-minutideutz-agregati-za-struju-1500-okretaja-u-minutimtu-agregati-za-strujuiveco-agregati-za-strujuvolvo-agregati-za-struju-1500-okretaja-u-minutiperkins-agregati-za-struju-1500-okretaja-u-minuti honda-agregati-za-struju-3000-okretaja-u-minutipowermate-agregati-za-struju-3000-okretaja-u-minutikohler-agregati-za-struju-3000-okretaja-u-minutilombardini-agregati-za-strujurobin-subaru-agregat-za-strujuyanmar-agregati-za-struju-3000-okretaja-u-minuti

EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER ZA PRAMAC AGREGATE - MAG-COMMERCE

Certifikat-autorizacije-ekskluziviteta-distribucije-MAG-COMMERCE----PRAMAC-2014

Najam agregata za struju

Kako odabrati pravi agregat za struju

Pramac agregat za struju - motogp reklama

Izaberite agregat struje prema Vašim potrebama:

Iz PROFESIONALNE serije možete izabrati stroj pogonjen najkvalitetnijim pogonskim motorima današnjice (DEUTZ, YANMAR, PERKINS, MTU, IVECO, VOLVO, MITSUBISHI) te generatorima (alternatorima) (STAMFORD - Velika Britanija ili MECC ALTE - Italija). Uz sve agregate isporučuje se deklaracija o sukladnosti kojim se dokazuje porijeklo Europske Unije. Uz agregate se također mogu isporučiti certifikati na HR norme. Agregati imaju garanciju od 12 mjeseci, uz mogućnost produljenja jamstva. Prednost tvtke MAG-COMMERCE d.o.o. u usporedbi s konkurencijom je ta što možemo ponuditi najatraktivnije cijene i brze rokove isporuke. Također, na stanju imamo servisne kitove i osnovne reparurne kitove za agregate, čime možemo promptno reagirati na servis ili popravak čime ste osigurani da imate kvalitetnog partnera za Vaš alternativni izvor energije - agregat struje. Također imamo zamjenske agregate koje u svakom trenutku ponuditi kao rješenje ukoliko je eventualno kvar na agregatu struje veći.

Referentna lista agregata struje MAG-COMMERCE d.o.o.

referentna-lista-agregati-za-struju-mag-commerce

Nudimo Vam kompletno rješenje alternativnim izvorom enerije putem agregata struje.

Iz INDUSTRIJSKE serije nudimo Vam agregate za struju po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj a da pri tome nudimo kvalitetne HONDA motore i MECC-ALTE generatore struje. Također, od benzinskih motora nudimo agregate za struju serije POWERMATE, koji su najbolji omjer uloženog i dobivenog jer za povoljan iznos dobivate agregat za struju odlične kvalitete i opreme (automatska regulacija napona AVR i transportni kit kao standardna oprema).

Provjerite!

U diesel varijantama nudimo YANMAR, RUGGERINI/LOMBARDINI, HATZ motore. Također možete izabrati motorne pumpe (pogonjene HONDA motorima i KOSHIN japanskim pumpama) ili agregate za zavarivanje. Ukoliko posjedujete traktor možda želite iskoristiti kardanski agregat koji su dostupni po vrlo atraktivnim cijenama.

profesionalni-agregat-za-struju-MAG-COMMERCE_2

pramac-agregati-za-struju-F1_AbuDhabi

Abu Dhabi - F1 GRAND PRIX: Staza osvjetljena PRAMAC agregatima za struju

 
KONTAKT
matija-golenko Kontakt osoba: gosp. Matija Golenko

Kontakt tel: (040) 334 111
Kontakt email: matija.golenko@mag-commerce.com
Kontakt mob: (098) 258 600

Zatražite ponudu